Mersuvanhukselle täysihoitoa Virossa.

Siirry alas

Mersuvanhukselle täysihoitoa Virossa.

Viesti  callex lähetetty To 30 Toukokuu 2013, 06:52

Ken mersuilee etelänaapurin puolella; muuten suorittelen, olisi tarjolla hyvä huolto-/korjauspaikka Keilassa, parikymmentä km Paldiskin suuntaan, vt n:o 8, Haapsalu mnt.57D. Tönis Luhamäe Autoremont oy. Tönis puhuu sujuvasti suomea ja etukäteisvalmisteluna ainoastaan s-postia, tonis@uninet.ee, liitteenä rekisteriotteen kopio, korjaus-/huoltosuunnitelma ja saat etukäteisarvion kustannuksista.
Töniksen halli on siisti ja nykyaikaisesti varusteltu korjaamo; työn laadussa et tule pettymään.
Tulin juuri eilen reissulta; "matkamersullani" tietenkin, Tönis teki öljyhuollon, rasvaukset ja teimme suunnitelman uusimiskohteista.
Viro on hieno maa mersuilla, ihan missäpäin maata hyvänsä, 7m Mersu ja kuski, edestakainen lippu alle 200,00€, Tallinkilla (kultainen bonuskortti).
Tallinnankin liikenne ei ole Helsinkiä kummoisempaa, maaseudulla vähemmän pelättävää kuin Suomessa keskimäärin (pikkukaupungit).
Paluumatkalla voi tuoda kunnon tuliaiset (Mersuunhan mahtuu) edullisesti, suorittamalla ostokset Tallinkin check-inn:n jälkeen, sijaitsee oikealla puolella.
Toki tuolla Tallinnan liikenteessä Mersu ei ole omimmillaan, puuttuu se räjähtävä kiihtyvyys, toisaalta, aina saa tilaa kun muistaa vilkun käytön; kiitos tästä kuuluu osittain Mersun kohtuullisen kokoiselle ilmiasulle.
Siitä vaan suunnittelemaan; väittäisin, että jopa suomalaisittain +500,00€:n korjaus-/huoltokustannuksin matka kannattaa laivalippuineenkin. Diisselin hinta tällä hetkellä n 1,20€/l.

callex

Viestien lukumäärä : 41
Join date : 13.05.2013
Paikkakunta : Tammela

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa