Odessan reissu hahmottuu

Siirry alas

Odessan reissu hahmottuu

Viesti  Jontte lähetetty Ke 28 Elo 2013, 08:44

Kiitoksia vastauksistanne. Saimme Peltolan Ilkalta 90 litraisen säiliön ja kardaanin tukilaakerin uuden laakerin kera. Lisäksi kun kyselimme ohjaustehostimen asennuksesta, Ilkka kertoi, ettei ole järkeä. Hänellä oli Sprinterin etuvanteet ja siihen muistaakseni 205 17 65 renkaat. Ilkka totesi, että päin vastoin kuin uskotaan, leveämmät renkaat helpottavat ohjausta. Ja kaiken lisäksi Ilkka lupasi vielä toimittaa tavarat Inkeroisista Helsinkiin. Oli muutenkin tosi mukavaa jutella todellisen mesemiehen kanssa. Varaosia on häneltä saatavissa, on kuulemma viisi moottoriakin.

Helmi oli viikonvaihteessa polttarikeikalla ja sillä matkalla katkesi pakoputki pöntön vierestä. Se kyllä tiedettiin jo ostaessa, hyvä kun katkesi nyt. Meistä yksi on virolainen valokuvaaja ja hän sai meille sponsattua Silber-autolta eturenkaiden vaihdon. Lisäksi kävi tuuri, sillä juuri lähtöaikoihin Silber-auto järjestää Roadshow´n Narvassa, Tartossa ja Pärnussa. Kauppakeskusten pihalle saapuu saksalainen huoltorekka. Juri sopi, että saksalaiset mekaanikot vielä huoltavat Helmimme Pärnussa. Ei kai tämän enempää voi reissulle valmistautua.

Helmiä on tuunattu hieman ja olemme ajatelleet maalauttaa takaseinään hienon suomalaisen järvimaiseman saunoineen. Kävin aikoinaan Saudi-Arabiassa 70-luvulla ja siellä oli erään rekan tankkiin maalattu aivan oikea suomalainen järvimaisema mökkeineen. Kun ihmettelin sitä, minulle kerrottiin, että se heidän näkemyksensä paratiisista.

Kirjoittelemme muuten joka päivä pätkän juttua nettiin Plaza-sivustolle. En tiedä vielä, mistä ja miten sen löytää, mutta laitan tiedot ennen lähtöä.

Näihin tunnelmiin - jotka muuten aina vähän vaihtuvat ja sitä miettii, että mihin sitä taas on itsensä ajanut. Mutta kun meidän kaveriporukassamme ei ollut yhtään jarrumiestä, niin näin käy. Perääntymistietä ei enää ole.

terveisin

Jontte

Jontte

Viestien lukumäärä : 37
Join date : 01.08.2013
Ikä : 70
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa