Hyväkuntoinen moottoripaketti

Siirry alas

Hyväkuntoinen moottoripaketti

Viesti  Jontte lähetetty La 19 Marras 2016, 16:14

Soon moro!

Joku ehkä tietää, että meiltä meni kampeliakseli poikki Venäjällä. No, Peltolan Ilkka tuli apuun ja saatiin Helmi kotiin. Moottoripatologi Peltola tutki moottorin ja totesi sen osin kelpaavan uuden ehomman moottorin rakentamiseen. Projektia on nyt pikku hiljaa toteutettu ja osia on koneistamolla. Pian Ilkka ja Miguel alkavat kasata uutta sydäntä Helmille. Meille oli jo aikaisemmin tarjottu OM314 vaihtomoottoria, kun tapasimme Miguelin kanssa sattumoisin Puumalan satamassa pari harrikkareissulla ollutta äijänkörilästä.

Kävimme viikolla Ilkan ja poikien kanssa tsekkaamassa moottorin. Ilkka oli kiinnostustunut, mutta jätti tällä kertaa moottorin ostamatta. Moottorin omistaja Rane Köyliöstä kertoi, että edellinen omistaja, vanhahko mies, oli tehnyt moottoriin 2 500 euron remontin ja sen jälkeen sillä ei ole ajettu, vaikka Ilkka vähän epäilikin. Ulospäin erinomaisen siisti ja puhdas, sisällehän ei näe. Olisi laittanut käyntiinkin, mutta olisi vaatinut vähän hommia ja meillä ei ollut aikaa.

Jos joku on vailla moottoria vaihdelaatikkoineen laturia lukuunottamatta mutta muine tykötarpeineen, tällainen olisi tiedossa. Rane sanoi, ettei hän kaikille myy, mutta meille olisi myynyt. (vanha myyntikikka).

Laittakaa viestiä, niin otan yhteyttä Raneen, jos hän suostuu antamaan numeronsa ja on kiinnostunut vielä myymään. Olisihan se ikävää, jos hyvä moottori makaa toimettomana. Meille olisi myynyt tonnilla. Ei sinänsä paha hinta, sillä saman verran ja vähän enemmänkin meidän remonttimme maksaa, mutta sitten ainakin tiedämme, että koneella voi ajaa huolettomia kilometrejä. Koskaanhan ei tiedä, mitä tien päällä sattuu, mutta ainakin teoriassa.

Jontte

Viestien lukumäärä : 37
Join date : 01.08.2013
Ikä : 70
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hyväkuntoinen moottoripaketti

Viesti  ipelto lähetetty La 19 Marras 2016, 18:33

Konehan on valuissa olevien kirjauksien mukaan -81 tai -82 . Minulta löytyy siitä muutama kuva jos tarvetta niin voin laittaa tulemaan.
Pikaisella tarkastuksella koneessa oli puhtaat / kirkaat öljyt ja näytti olevan ok . Mutta minulla on jo yksi vara moottori joten en tarttunut
tarjoukseen.
avatar
ipelto

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 30.08.2011
Ikä : 64
Paikkakunta : Inkeroinen
Auto : MB 508 -75

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa