MB 608 projekti

Siirry alas

MB 608 projekti

Viesti  jurima lähetetty Ma 30 Joulu 2013, 00:14

Löysin kesällä pitkällisen etsiskelyn jälkeen vanhan pitkä 608. aluksi akka oli vastaan koko ajatusta. mutta nyt odottaa että pääsee sisustamaan autoa, etsii kaikenlaista tavaraa mikrosta induktiolieteen valmiiksi. sain järjestettyä tallipaikan ja nyt on projekti tallissa odottamassa töiden alkamista.
Alkuun purin dodge grande caravanin päreiksi. nahkaverhoillut istumet kyynärnojin ja sähköjärjestelmää kilometrikaupalla. konepelti ja palakeulaa odottaa työn alle pääsyä. w124 eli mannelavetti löytyi 3 litrasena diisselinä läheltä, myyjällä vielä sama sukunimikin, vaikka sukua ei olla. hyvä kone kevyesti ahdettuna ja 5 v laatikko lisukkeineen löytää möhköfantin konehuoneesta paikkansa. tehoja on sitten yhtäpaljon kuin samanlaiselle rungolle tehtyyn tehokkaampaan alustaan. katsastus konttorilla siunasivat asian läpihuutojuttuna. mieli tekisi asentaa uudempi moniventtiilikone piristettynä. auton ostin ilman konetta ja vaihdelaatikkoa. valmiiksi korotettu ja aloitettu projekti. uusin sähköt kokonaan ja käyn tekniikkaa lävitse. jarrut on ok. mutta ainakin osa putkista menee vaihtoon. jouset puran ja puhistan, etujousien puslat menee ainakin vaihtoon. tarkoituksena olisi asentaa pala dodgen keulaa ja w124 mesen valot maskeineen, eli jatkaa 70 - 80 cm keulaa. peltitöiden osalta pääsen helpolla. ei hirveästi uusittavaa ja noin neliömetrin verran hiekkapuhallettavaa kaikkiaan. maalipinta kaipaa kevyttä hiontaa ja maalia päälle. ratti ohjausvaihteinen tulee em. w124:sta. samoin mittaristo ja osa kojetaulua. takaovet hitsaan umpeen. voi olla että jonkin näköinen reppu ilmestyy perseeseen. suunnitelmissa olisi vessa ja makuupaikat 4 - 6 hengelle. istuimet kuskin lisäksi 6 paikkaa.
tarkoitus olisi saada auto kesäksi liikenteeseen. aikataulut ovat sitä varten jotta tiedettäisiin paljonko ollaan myöhässä. joudun osittain turvautumaan yksikätisenä muiden apuun joissakin kohdissa, se ei ole este vaan pieni hidaste.

löysin erittäin halvalla kokonaisen siistin keittiön jalopuisena koneineen päivineen, sekä mahonkisen allashuoneen sisustuksen. ylijäämä löytää kotinsa kesämökiltä jossa anoppi on jo mittaillut innolla eri vaihtoehtoja.

jurima

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 29.12.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: MB 608 projekti

Viesti  508d lähetetty Pe 10 Tammi 2014, 00:12

Moro!
Se on hyvä kun on selevät suunnitelmat...suorastaan mykistävät kun ei oo kukaan vielä kommenttia heittänyt. Kuulostellaan ja katellaan rojektin etenemistä.
avatar
508d
Admin

Viestien lukumäärä : 373
Join date : 15.05.2011
Ikä : 59
Paikkakunta : Suonenjoki
Auto : MB 508 -73

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa